AMOR A DISTANCIA

Quan l'amor és real, no hi ha distàncies que puguin trencar-ho. No obstant això, cal tenir en compte una quantitat de suggeriments per poder afrontar i mantindre l'amor a la distància.
En el cas que hagis decidit continuar una relació a distància, sense importar-te la distància que et separa, has de mentalizar-te per poder viure aquest temps que no van a estar junts d'una manera sana i alegre, igual que com estaves abans que s'anés. Resulta fonamental aquest punt, ja que la teva vida continua, i no pots detenir-la o amargar-la per trobar-te un temps sense parella.
Per aquest motiu és que has de posar l'accent en els teus assumptes. Enfoca't en els teus estudis i/o treball, torna a sortir amb els teus amics i la teva família, i fins i tot pots apuntar-te en alguna activitat o esport. És normal que estranyis a la teva parella i que existiran moments durs, però és important que tinguis en ment que si superes aquest viatge és probable que puguis prevaler a través del temps, afrontar tot tipus de complicacions i adversitats.
Igualment, en l'actualitat existeixen una gran quantitat de mètodes per alimentar una bona comunicació, fluïda i freqüent, per mantenir-te connectat amb la teva mitja taronja.
A més dels mails, sms, Facebook, seguir en moment real les activitats de l'altre per mitjà de Twitter, i les ja llegendàries cartes per correu tradicional i trucades telefòniques t'ajudaran a tenir a la teva mitja taronja molt a prop teu.

Comentaris