FANTASIES SEXUALS

Partim de la base que no saps què és una fantasia sexual (encara que les hagis tingut gairebé des que tens ús de raó): una fantasia d'índole sexual és una representació el tema princial de la qual és l'acte sexual, o alguna cosa relacionat amb ell. Si bé és cert que des de fa segles s'ha intentat reprimir, ocultar i acabar amb tot el relacionat amb el desig sexual i amb el lúdic de l'assumpte, bé és cert que tenir fantasies sexuals és alguna cosa tan comuna com que som éssers humans.

És veritat que que són o solen ser poc o gens públiques, doncs normalment representen una part molt profunda de la nostra intimitat, sent bastant usual el que no busquem traslladar-les a la realitat, doncs podria perdre tota la màgia, ja que en els nostres somnis eviten molts detalls que en la vida real serien molt difícils de concretar. També podria ser perquè aquesta fantasia estava en contra del sistema de valors, moral o merament humana que la projecta.

Sigui com sigui, el tenir fantasies sexuals és tan humà com el respirar o caminar, i ningú hauria de sentir-se malament o coartat per tenir-les i, fins i tot arribar a desitjar realitzar-les (sempre que sigui consensuat si inclou a una altra persona i realitzada de manera assenyada, segura i responsable). Així que, tant compartint com a intimitat, deixat portar per la teva imaginació i no et reprimeixis. És la teva fantasia, de ningú més.

Comentaris