CANVIEM DE MÈTODE!!

Encara que a les escoles es donen xerrades i a poc a poc es van eliminant els tabús a l'hora de parlar de sexe, el tema principal de consulta són els relacionats amb la sexualitat. De fet, els mètodes antoconceptius tenen un gran pes en le consultes. Moltes de les preguntes se centren en el presevatiu, però cal dir que darrera d'aquest gran mètode hi ha un gran món al que per poca informació o per por no s'utilitzen o s'utilitzen malament.
Tot això demostra que es tracta d'un tema que genera confusió i interès al mateix temps, i és que deixant de costat el condó, existeixen molts mètodes alternatius com l'implant subcutani, la píndola, l'anell vaginal o el DIU, que en determindades circumstàncies poden arribar a ser més efectius i, sobretot, més còmodes per a vosaltres.
En ocasions, per la molta informació que disposem, no tenim clar quins són els riscos que comporta el sexe irresponsable. I si els coneixem, moltes vegades no són del tot conscients de la gran diversitat d'opcions que tenen al seu avast per evitar el contagi de malalties o embarassos o desitjats.
Existeix un mètode adequat per a cada persona i en la realitat cadascun hauria de provar les alternatives que facin falta si alguna cosa del que està usant en l'actualitat no li convenç prou. Fins i tot existeixen marques diferents en la majoria de mètodes i cadascuna pot ser més beneficiosa para determinats cossos en concret. Persones diferents, mètodes diferents.
Si voleu veure l'oferta de mètodes anticonceptius, si potser existeix un mètode que us faci sentir millor en la intimitat de les vostres relacions, o encara no us heu decidit per un mètode concret, podeu fer-ho en molt pocs minuts realitzant aquest test avalat per la Societat Espanyola de Ginecologia.
Clickeja
aqui!

Comentaris