LA MALA OLOR, ENEMIGA DEL SEXE.

No només la bellesa física, la roba o el pentinat són elements a considerar quan es vol atreure amants… alguna cosa tan important com l'olor corporal és moltes vegades devaluat a favor d'altres consideracions. I no t'estem parlant de la necessitat de triar un bon perfum, sinó d'alguna cosa tan senzilla com cuidar la pròpia higiene. Tots desprenem una determinada olor que ens és característica i que té a veure amb la nostra alimentació o els nostres costums higiènics. Tan important és l'olor corporal que és mitjançant l'olfacte com a nostra libido s'activa. Sense anar més lluny, les aixelles i els òrgans genitals produeixen unes feromones que envien senyals que només l'òrgan vemeronasal pot descodificar. I aquest es troba, com no, en el nas. El sistema vemeronasal transmet aquests senyals al cervell, que les tradueix en desig sexual.
Evidentment, nosaltres no som conscients de tot això, les feromones no poden “olorar” en sentit estricte… però regulen les corbes del nostre desig de manera extraordinària. Malgrat que ja s'hagi inventat el Channel Nº5, seguim sent éssers primitius. No obstant això, hi ha alguna cosa que ni un milió de feromones poden evitar: la mala olor. Després d'una jornada maratoniana de treball o d'esport, desprendre un cert "tufillo" no és gens anormal. La biologia mana en aquests casos. No obstant això, no oblidem que aquest "tufillo" del que parlem té molt fàcil solució… una dutxa i arreglat. Els problemes sorgeixen quan obviem aquesta obligada dutxa més d'una vegada. En ocasions el nostre cos desprèn mala olor encara que nosaltres no ens donem ni compte (nostra pituïtària s'acostuma a tot), per la qual cosa hem d'estar al tant i establir unes certes rutines higièniques. I quan parlem d'olors corporals no solament ens referim a la suor, sinó que boca, peus, genitals i pèl també expliquen.
Recorda que una mala olor en el moment menys esperat pot tallar en sec una nit de passió. No oblidis aquests "grans" detalls.

Comentaris