BEGUDES AMB “ALES”

Ja porten molt de temps al mercat, i es caracteritzen per l'empenta d'energia o ales com diu la tele. Però fora de la ficció, no és que tinguis més energia si no que sents que tens més. La principal característica d'aquestes begudes és la quantitat de cafeïna que porta, normalment, una llauna equival a 3 cafès. El problema, és que ningú es pren 3-4 cafès de cop i per això és fàcil trobar-te amb els efectes de la cafeïna sobre el teu organisme.
Prendre aquestes begudes per hidratar-te tampoc és la millor opció. Pensa que la cafeïna fa que vagis al W.C més sovint de lo normal, la qual cosa et pot portat cap a una deshidratació si no controles el que beus.
Per últim, ves en compte quan barregis aquestes begudes amb alcohol. L'alcohol és una substància depressora i aquestes begudes són estimulants. Si prens les dues coses, la cafeïna farà que no t'adonis de quant t'està afectant l'alcohol al teu organisme. Això no vol dir que no estiguis borratxo, però podries fer coses que si no les prenguessis no les faries, com per exemple conduir.

Comentaris