ADOLESCENTS, SALUT I INTERNET

Què preocupa als adolescents respecte a la seva salut? Quines preocupacions? Com s'informen els adolescents sobre diferents temes relacionats amb la salut? Quin paper hi juga Internet? Aquestes són algunes de les qüestions que es responen a la infografia sobre l'estudi Adolescents en Xarxa que ha desenvolupat el grup de recerca en Psicologia, Salut i Xarxa (PSiNET) de l'IN3.
A l'infogràfic s'explica que molts adolescents es mostren reticents a demanar ajuda per temes relacionats amb la seva salut, especialment perquè no confien en la confidencialitat i l'anonimat dels serveis formals de salut, senten vergonya, incomoditat o por de discutir els seus problemes més íntims amb desconeguts. A més, l'estudi conclou que els adolescents creuen que ningú els pot ajudar, o pensen que poden resoldre els seus problemes per sí mateixos. Tenint en compte aquests motius, no és sorprenent que més del 50% dels adolescents busquin informació sobre salut a Internet.
Consultajove.net treballa en aquest format mantenint la confidencialitat i l anonimat que tú necessites. Per això, qualsevol dubte que tinguis, pots contactar amb nosaltres via mail i nosaltres intentarem ajudar-te a sol-ventar els dubtes que tinguis.
Sexejove.gencat.cat és un altra pàgina web on també pots trobar informació per a adolescents més enfocada en el camp de la afectivitat i sexualitat. Com veus, sembre estem al costat teu les 24 hores del dia.


Comentaris