PÍRCING A LA LLENGUA?

El pírcing en la llengua és un dels que més criden l'atenció. I un dels grans temes que gira entorn del pírcing en la llengua es relaciona amb el sexe: El pírcing dóna més plaer? Fa mal el sexe oral amb el pírcing en la llengua? Es pot fer mal a l'altra persona? …
La veritat és que aquest accessori genera un al·licient particular en el plànol sexual però es relaciona més que res amb les fantasies que un pugui generar-se. D'aquesta manera, si un s'excita i crea fantasies sexuals amb algú que té un pírcing en la boca, segurament quan es concreti l'acte sexual es produeixi una espècie de major plaer. De la mateixa manera, les fantasies poden ser producte de qui tingui el pircing en la llengua.
Però deixant les pròpies fantasies al marge, la veritat és que el pírcing és un accessori estètic i que es fa per gust propi, i no és un potenciador sexual. Amb la qual cosa, qui es faci un pírcing en la llengua buscant major plaer en el terreny sexual s'equivoca. I si no, pregunta a algú que tingui un d'aquest estil.
I tu, que pots explicar-nos sobre el pírcing en la llengua?
 

Comentaris