2CI: EL NOU EXTASIS?

No és una cosa nova, ja que circula al mercat des de 1999, però fins ara es presentava normalment en forma de pols. El canvi és que ara s'està venent en comprimits. Encara que alguns la vulguin vendre com un tipus d'èxtasi, la realitat no és així, ja que es pot dir que és una barreja de l'èxtasi i els tripis (LSD).
És una substància difícil de detectar en la sang, només es pot conèixer mitjançant una barreja amb elements reactius que posseïm en centres especialitzats, de totes maneres, els experts adverteixen: aquesta substància en quantitats altes poden produir fallada renal, coagulació i fins i tot la mort.
Els efectes d'aquest droga comencen als 45-75 minuts de la ingestió --amb l'estómac plè pot trigar molt més temps-- i duren de sis a deu hores. Segons Energy Control, els informes d'usuaris que es poden trobar per Internet parlen d'una substància potent, fort estimulant i amb propietats psicodèliques. Es nota un "subidón", la boca seca, i sobretot, al·lucinacions. Té propietats estimulants i psicodèliques, sobretot de tipus visual en forma de patrons geomètrics.

Comentaris