#MALAMENTE

#Malamente és un campanya per mostrar algunes d’aquestes conductes, que són violències sexuals contra les dones i que hem d’aturar.
S ’adreça als nois responsables de les violències sexuals i a tots els nois que, en la mesura que no fan res per aturar-les, es converteixen en còmplices.
La campanya, formada per  diferents materials i activitats per visibilitzar i aturar les violències sexuals, s’inicia aquest mes de juliol, continuarà fins a final d’any i consta de dues fases.
Durant la primera fase, s’emetrà un espot televisiu  i cinc càpsules que circularan per les xarxes on es mostren cinc situacions de violència sexual; a més de falques de ràdio i publicitat en premsa escrita i digital. També es distribuirà el merchandising de la campanya (bosses, díptics, pòsters, etc.) principalment per espais d’oci nocturn.
#Malamente mostra algunes violències sexuals quotidianes (com pot ser lligar de forma invasiva o llançar “piropos”) que les noies pateixen des de sempre només pel fet de ser noies. Violències sexuals que es manifesten com a conseqüència d’una forta presència de la ideologia masclista des de la qual ens eduquem i ens relacionem.
Ara bé, l’objectiu no és només assenyalar les situacions de violència sexual i els seus responsables, sinó també aturar-les. Per això, en una segona fase després de l’estiu, que també comptarà amb presència en televisió, ràdio i premsa, s’iniciaran diferents activitats amb l’objectiu de visibilitzar altres formes de “ser noi” que s’allunyin dels estereotips de gènere masculins que possibiliten l’exercici d’aquestes violències.

Comentaris