ESPERANÇA.CAT, ENS CONEIXES?

En els teus moments més baixos o en els dies més negres, aquesta aplicació gratuïta vol recolzar-te, sigui quin sigui el motiu de la teva angoixa.

Qui ha dit que ser jove és fàcil? L’adolescència i la joventut són etapes plenes de canvis, de descobertes i d’efervescència vital que generen molts estats d’ànim diferents.

I els joves han de passar aquest procés en un món cada cop més competitiu i un escenari socioeconòmic plenament desfavorable.Massa coses alhora que juntes i barrejades creen un cocktail explosiu que poden minar l’autoestima dels joves, generar infelicitat i afectar la salut, sobretot la mental.Els joves també estan exposats a malalties o trastorns mentals, com la depressió o l’estrès causats per: situacions escolars (bullying) o familiars; trastorns mentals derivats d’addiccions (drogues, alcohol, Internet o videoconsoles); ciberassetjament; anorèxia i bulímia; conflictes emocionals; problemes de relació; violència de gènere; la situació prolongada d’atur; la frustració per la incertesa envers el futur, o la por a perdre el lloc de treball...Aquestes situacions poden dur en casos extrems fins i tot al suïcidi. L’angoixa, l’estrès, la depressió... no només són cosa dels adults i de la gent gran.

L’aplicació Esperança.cat s’ha creat precisament per prevenir escoltar i atendre els  joves sigui quina sigui la seva preocupació, i està disponible tant per a IOS com per a Android.


Comentaris