BISEXUALITAT

Bisexualitat és l'orientació sexual que fa referència a l'estètica, l´amor, o el desig sexual cap a individus d'ambdós gèneres o de qualsevol sexe.

Primer de tot has de saber que lesbiana, bisexual o heterosexual no deixen de ser etiquetes que serveixen per classificar una mica, però en la vida real és difícil traçar una línia que separi cada cosa! És normal que et preocupi saber "què ets", perquè a totes les persones ens agrada definir-nos.
Sovint la societat o la gent ens pressiona per definir-nos i a vegades ens sentim “obligats” a ficar-nos una etiqueta i dir què som (si homosexuals, heterosexuals o bisexuals). Però el més important és que puguis viure la teva sexualitat al marge d’aquestes etiquetes, ja que amb el temps sabràs qui t’agrada realment.

 
Per tant, si ets bisexual o no, no ho sabem, has de deixar que el temps i les situacions t'ajudin a posar les coses al seu lloc ;) Tranquil·la que ho aniràs descobrint. Recorda que el que defineix la nostra orientació sexual és de qui ens enamorem!

Comentaris