CONCETRACIÓ PER ESTUDIAR

Aquest problema el pateixen molts adolescents. No és tan fàcil posar-se davant del llibre o dels apunts i concentrar-se durant molta estona. Avui us donem uns trucs que us poden servir per millorar la vostra concentració: 
Res de mòbil: és gairebé impossible estudiar si reps contínuament missatges. Un truc: desconnecta’t durant 45 minuts, passa’t aquest temps pots gaudir del mòbil durant 10 minuts i després continua amb l’estudi.
 Lloc tranquil: assegura que tens prou silenci per estudiar. Et recomanem que no tinguis la televisió posada i que no hi hagi molt moviment al teu voltant.
 Taula: com menys coses tinguis damunt la taula millor, menys distracció.
 Boli a la mà: està comprovat que tenir un objecte a la mà fa que la concentració augmenti.
 Aigua: és necessari beure aigua contínuament, si al cos li falta líquid el cervell ha de treballar més i li costa concentrar-se en la tasca.
 Fruits secs: diuen que van molt bé per estudiar i a més alimenten.
 Tècniques d’estudi: fes servir aquelles tècniques que et funcionen millor com els esquemes, subratllar frases amb colors, etc.
 Estar còmode: encara que al principi no ho notis quan passi una estona el teu cos començarà a sentir-se incòmode si no portes roba lleugera. El millor que pots fer és posar-te un pijama o roba d’estar per casa.
 Descans: és important que cada 45 o 50 minuts et prenguis uns 10 minuts de descans perquè està comprovat que la concentració disminueix quan portem 50 minuts estudiant. Després d’aquest petit descans el teu cervell tornarà a estar preparat per estudiar!

Comentaris