SETMANA SENSE FUM

La XIII Setmana Sense Fum busca conscienciar a tota la població i als fumadors en particular dels perills del tabac, entre uns altres dels seus objectius, i aquest any hi ha una especial atenció en els joves addictes a aquesta substància o que s'inicien en aquest hàbit. Així, en el cartell d'aquesta setmana sense fum -organitzada pel Grup d'Abordatge al Tabaquisme de la semFYC i que se celebrarà entre el 24 i el 31 de maig- i sota el lema Tu ho deixes, tu ganes, es mostra a diversos joves saltant i se'ls recorda tot el que milloren en la seva vida si deixen de fumar o no comencen.
ntre els professionals sanitaris hi ha una gran preocupació per l'auge del tabaquisme entre els adolescents, per això volen apropar-se a ells a través de mitjans que usen habitualment, com els seus telèfons mòbils. En aquesta línia, s'està treballant en la creació d'una aplicació per a mòbils.
En l'enquesta d'aquesta edició de la setmana sense fum també s'ha incorporat una pregunta sobre el tabac d'embolicar, precisament el producte amb el qual molts adolescents s'inicien en el tabaquisme, doncs és més barat i accessible per al seu poder adquisitiu. Al marge d'aquestes novetats per centrar el focus en els joves, la setmana sense fum planteja com sempre diverses activitats en els centres de salut, materials… per la lluita contra el tabaquisme. Troba tota la informació sobre aquest tema en la web: http://www.semanasinhumo.es

Comentaris