PATEIXES ALORGASMIA?

La paraula alorgasmia sona malament, tot cal dir-lo. Sembla que t´anem a parlar d'una patologia o una malaltia física. El terme alorgasmia es refereix simplement al fet d'arribar a l'orgasme amb la nostra parella, però pensant en altra persona.
Si tens fantasies amb algú que no és el teu nuvi o núvia, llavors "pateixes" d´alorgasmia. No obstant això es tracta d'una situació bastant més freqüent del que creiem. Quan fas l'amor amb la teva parella, com saps que està pensant en tu no en qualsevol altre o altra? Controlar els pensaments del que tenim al costat és impossible, mai estaràs del tot segur que els seus cinc sentits estan posats en tu mentre tens relacions. No obstant això no es tracta d'alguna cosa comparable amb la infidelitat ni amb el desig explícit cap a altra persona. . Fer l'amor amb la mateixa persona tots els dies pot arribar a ser rutinari, per això alguns creuen convenient "fugir" uns moments cap a altres realitats.
Les fantasies sexuals són, en la majoria dels casos, inofensives. Però en alguns moments poden fer que et distanciïs de la teva parella al fer l'amor. Viure en un món paral.lel no funciona quan tens al teu costat a algú que forma part de la vida terrenal, doncs pot veure's afectat, malgrat saber de sobres que una fantasia mai serà algú real. Des d'aquí t´aconsellem que no renunciïs a les teves fantasies, doncs són importants per a despertar la sexualitat dormida després d'una dura jornada i preparse per a una nit de passió.

Comentaris