10 EFECTES NEGATIUS DE L´ALCOHOL
És a dir, 10 principals conseqüències del clàssic ron-cola, beefeater-llimona, whisky amb....amb el que sigui:
1.Problemes sexuals: tant per als nois com per a les noies. En els nois, problemes d'erecció, i en les noies problemes en la menstruació.
2.Engreixa: no és nou, però si, l'alcohol engreixa, i molt més del que pensem, a més espatlla la pell. 3.Malalties: parlo de malalties com la cirrosis o problemes molt seriosos de ronyó, hipertensió i un llarg etc que ens sorprendríem tots. Per descomptat, no per prendre'ns un parell de copes a la setmana tenim totes les paperetes, però clarament, els que comencen a beure amb 12, 13 o 14 anys estan temptant a la seva futura sort, perquè aquest primer punt és a llarg termini.
4.Càncer: de boca, d'esòfag, de pulmó, de colon...en fi...sembla que està de moda, i no ens adonem que pot ser per la nostra culpa i pel dichoso camí fosc.
5.Problemes de personalitat: de cop i volta estàs molt content, eufóric i amb un simple "clic" el nostre estat d'ànim pot arribar a canviar fins a punts insospitables, fins a no arribar a conèixer-nos ni nosaltres mateixos, tornar-nos violents, dir coses de les quals després ens podem penedir, ficar en problemes a gent que volem, plorar i altre llarg etc...
6.Pèrdua de memòria: intenta acordar-te del que vas sopar abans d'ahir... Doncs amb l'alcohol aquesta sensació s'accentua i s'aguditza sense control. Ha de recordar-te que et llençaves pel terra, que vas vomitar davant del noi/@ amb el qual una estona abans , en la primera part de la cadena, parlaves i reies sense problemes.
7.Dependència: com tot l'addictiu, l'alcohol crea dependència i a més de tots aquests problemes, suma-li els diners que se't va.
8.Riscos d'accidents de tràfic: que per culpa d'un que va begut acabis tu en el cementiri no és just, però que per culpa d'un que va begut acabeu tu, els teus amics i el cotxe contra el qual s'impacta en el cementiri em sembla menys just encara.
9.Coma etílic: per fer el ximple, simplement per això, perquè en tot moment qualsevol persona amb dos dits de front pot saber on és el seu límit, saber fins que punt pot arribar... sense excuses. 10.Ressaca: poso aquesta conseqüència l'última, perquè és l'última que se sofreix, en cas de no haver perdut la vida abans, clar; dur però cert. Mal de cap, sed, malestar, acidesa....
Què us sembla?

Comentaris