COM SUPERAR UN DESAMOR

T'han deixat fa poc? El noi/a que t'agrada no et fa cas? Què pots fer per intentar superar un desengany amorós? Et donem els millors consells per estar bé amb tu mateix/a i tirar endavant amb alegria!

1. Mira-ho com una oportunitat: Aquesta persona no et convé, no t'estima prou i et mereixes algú que t'estimi i et desitgi més. Amb el temps te n'adonaràs de que això és cert!

2. Procura compartir el teu dol amb els amics i la família: Perquè el malestar i la tristesa et passi abans progura desfogar-te i compartir totes les teves estones lliures amb els que t'estimen de debò.


3. Transforma el vincle: És molt difícil deixar de pensar en ell/a... El que cal fer és posar-te al cap que aquesta persona ha estat important per a tu però ara forma part del teu passat...


4. Evita els pensaments negatius: No pensis que  no trobaràs ningú igual que ell, que no seràs capaç de tornar-te a enamorar perquè et posaràs en un pou.


5. Reflexiona sobre tu mateix: Si no estàs bé amb tu mateix mai podràs estar bé amb una altra persona. Pensa que ens hem de tornar a senir bé amb nosaltres mateixos per triomfar a la vida.


6. Assumeix que l'amor no és recíproc: No pensis en ell/a com una futura parella, sigues realista i valora la teva situació.


 

Comentaris