OBESITAT INFANTIL


El dijous 31 de març de 2022 es va dur a terme el seminari web "Ni calories ni culpes: canviant la mirada en l’abordatge de l’obesitat".

Les més de 400 persones que el van seguir van poder escoltar les reflexions i l’evidència científica presentada per David Sánchez (psicòleg  i professor titular al Departament de Psicologia Clínica i de la Salut de la Universitat Autònoma de Barcelona) i per Violeta Moizé (Dietista-Nutricionista de l’Hospital Clínic) en relació amb el necessari canvi de paradigma en l’abordatge de l’excés de pes, la reducció de l’estigma,  la necessitat de generar i mantenir l’adherència i de valorar els canvis en els estils de vida més enllà de la pèrdua de pes.

A més a més es va poder conèixer, de la mà d’una persona amb obesitat, un testimoni d'experiències i vivències sobre el tractament i l’estigma.

El seminari, organitzat per l'Agència de Salut Pública de Catalunya (Gemma Salvador i Maria Manera), va estar moderat per Sarai Cuevas, infermera de l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC).




Comentaris