ESTIU I SOL

Si vols lluir bronzejat però et preocupa que l’exposició al sol et faci malbé la pell i que en un futur puguis tenir problemes de salut et donem uns consells útils.

Si no ens cuidem quan prenem el sol podem patir cremadores de pell, taques, sequedat i fins i tot afavoreix l’aparició a llarg termini de càncer de pell. Us expliquem com posar-vos morenos amb seguretat:

+ Posa’t crema solar protectora mitja hora abans de prendre el sol: no és gens recomanable estar-se al sol sense protecció.

+ Evita les hores centrals del dia: pren el sol abans de les dotze i després de les cinc perquè és quan els rajos ultraviolats són menors, pots bronzejar-te però sense tant de perill.

+ Aliments: menja aliments que protegeixin la pell i que alhora afavoreixin el bronzejat, és el cas dels tomàquets, l’enciam, la pastanaga etc.

+ Hidratació: quan ens posem al sol la pell es resseca i necessita aigua, porta sempre una ampolla d’aigua fresca i menja fruita com síndria o meló.

+ No et deixis de posar-te crema solar encara que ja estiguis morena: la radiació continua fent malbé la teva pell. Està comprovat que el bronzejat queda més bònic si et posses crema ja que la pell no es veu tan maltractada.

+ Després de la dutxa aplica crema hidratant o aftersun per tot el cos, fa que la pell estigui hidratada i alleuja les petites cremades.


Comentaris