5 MITES SOBRE L´HOMOSEXUALITAT QUE NO SÓN CERTS

Encara hi ha moltes falses creences entorn l’homosexualitat però la ciència i les evidències ha demostrat que són falses. 

Per als nens és dolent tenir dos pares homosexuals: FALS: s’han fet estadístiques i investigacions en adolescents que viuen amb pares homosexuals i altres que viuen amb heterosexuals i s’ha demostrat que no hi ha cap diferència. 

La majoria de pederastes són homosexuals:Doncs no.  Molta gent creu que els pederastes són homosexuals reprimits o coses semblants però la ciència ha demostrat que no és cert. Les persones pederastes poden ser tant homosexuals com heterosexuals amb el problema que s’exciten mirant nens o nenes. 

És antinatural: FALS: és el més natural del món el que passa és que la societat ha intentat fer veure durant molt de temps que és dolent. A més dels humans es coneixen 1.500 espècies d’animals que també tenen parelles del mateix sexe, és el cas dels dofins, els lleons, els ximpanzés o les girafes.

Les relacions homosexuals no duren: és un comentari molt típic, hi ha gent que creu que els homosexuals tendeixen a tenir un munt de parelles, tenir sexe amb moltes persones... Això depèn de la persona tal com passa amb aquells que són heterosexuals.

L’homosexualitat ‘es pot curar’: NO: segur que has escoltat el típic (probablement una persona molt conservadora) que diu que l’homosexualitat és una malaltia i que hi ha cura. La ciència ha demostrat que ser homosexual NO és una opció ni una malaltia, l’atracció sexual és una qüestió genètica que no es pot controlar ni modificar. 

Ja siguis homosexual, heterosexual o bisexual ets lliure per estimar i ser estimat!

 

 

Comentaris