GOMINOLES: 'LA BOMBA´



Els efectes del 25N-NBOMe són similars als d'altres substàncies psicodèliques, una substància molt semblant a LSD. Un "viatge" amb aquesta droga pot suposar: al·lucinacions visuals amb els ulls oberts i tancats, increment de l'ànim, estimulació física i mental, sinestèsia, eufòria, increment del pensament creatiu, de la consciència i de la percepció sensorial, i experiències espirituals, eròtics d'amor i empatia.
Els seus efectes, que poden durar fins a 10 hores i són similars a altres substàncies psicodèliques.




Consumir aquesta 'bomba' també pot tenir efectes negatius: confusió, deliri, dificultat per a concentrar-se, pensaments en (bucle i fora de control), dificultat per a comunicar-se, incapacitació sexual, nàusees, sudoració, paranoia, por, ansietat, pànic, psicosi amb deliris, taquicàrdia, hipertensió, inflor, espasmes musculars, síncope, infart i fins a la mort.
Segons la Fundació per un Món sense Drogues, "els usuaris informen que els efectes negatius i seqüeles de la droga són pitjors que els del LSD". Aquests efectes d'una gominola de 25N-NBOMe solen durar entre 6-10 hores. Si la droga és insuflada, una mica menys (4-6 hores). Però en tot cas, depèn de la dosi, perquè s'han donat casos de persones als qui l'efecte de la substància els ha durat més de 12 hores.


 

Comentaris