SÓN 2 DIES

Iniciativa són 2 dies, amb el suport de la Asociación Española Contra el Cáncer Junta de Barcelona, posa en marxa una campanya a les discoteques de Barcelona i Provincia, adreçada especialment a la joventut, per a la importància de la mentalització de no iniciar-se en el tabaquisme i en el canvi d’hàbits per els ja iniciats.

Les tabaqueres necessiten que s’iniciïn en l’hàbit de fumar 480 nous clients cada dia, és a dir 175.000 cada any, i d’aquests nous fumadors la majoria tenen entre 14 i 18 anys.
Per aquest motiu, demanem la vostra col·laboració (locals d’oci, mitjans de comunicació,...) per tal que doneu suport a aquesta campanya i participeu activament amb la Iniciativa són2dies a les discoteques de Barcelona i Provincia. En aquests locals s’instal·laran les màquines expenedores de tabac reconvertides en màquines expenedores de productes saludables, que ajudaran a conscienciar tota la joventut de la importància de no iniciar-se en el tabaquisme, o de canviar d’hàbits si ja s’hi ha iniciat.
Amb aquesta campanya col·laborarem plegats amb els actes que organitzi la Asociación Española contra el Cáncer, Junta de Barcelona.

Aquesta campanya compta també amb el suport de el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya doncs considera que “s’emmarca dins de les accions que promouen l’abandonament del tabac i de les estratègies de reducció de risc entre la població fumadora. A més, permet reforçar les estratègies de prevenció de l’inici de fumar entre el joves i adolescents”.


Comentaris