CREUS QUE ETS ADICTE AL SEXE?

Els exemples més coneguts d'addicció al sexe són personatges famosos, com Michael Douglas o el president Kennedy. Però no té res a veure el ser ric@ o famos@ amb l'addicció al sexe perquè pot afectar a qualsevol.
Normalment els adictes al sexe comparteixen algunes característiques: tenen una baixa autoestima, són insegurs i impulsius. Hi ha qui diu que entre els adictes hi ha més homes i qui diu que hi ha més dones, perquè tenen la capacitat de mantenir relacions sexuals continues, cosa que els homes tenen més complicat.
També es creu que aquesta addicció té a veure amb l'addicció al porno o ficar-se al llit amb prostitutes, però tampoc és així. De vegades es pot donar tot alhora, però no té per què.
Aquesta addicció es nota perquè la persona sent cada vegada més ansietat pel sexe, tota la seva vida gira entorn d'això, però quan practiquen sexe (encara que sigui una simple masturbació) en qualsevol moment o lloc, després d'arribar al clímax es senten malament, culpables, perquè pensen que estan fent alguna cosa que realment no volen fer.
En general, una persona addicta no és capaç de valorar els riscos de les seves conductes o decisions, per la qual cosa la majoria s'exposen a molts perills.


Com a conclusió i aclariment, una persona addicta al sexe es diferencia d'una persona que sexualment és molt activa (per exemple, fer-se moltes palles al dia), en què per molt que practiquin sexe se senten contínuament insatisfets, culpables, fins i tot després haver-se corregut. Oi que això no us passa a vosotres? Llavors nois i noies, no hi ha per què preocupar-se.

Comentaris