INCONTINENCIA URINARIA. NOMÉS AFECTA A LA GENT GRAN?

La incontinència urinària és un problema freqüent que afecta a una proporció important de la població general, sense oblidar-nos de les adolescents. Normalment les principals causes són: infecció del tracte urinari, incontinència per estrès, bufeta hiperactiva, entre d´altres.
És molt freqüent entre les nenes adolescents sofrir pèrdues d'orina quan riuen molt. Per tant, han de portar alguna protecció per si els ha passat això en alguna vegada, perquè aixì es troben segures i seques en tot moment i puguin seguir rient sense por. Aquesta afecció sol desaparèixer de forma espontània.
Entre les solucions per a acabar o per a tractar aquest tipus d'incontinència urinària hem de ressaltar les menys invasivas com són els exercicis terapèutics, entre els quals ens trobem els exercicis de Kegel. Aquests són exercicis que realitzats de manera regular i apropiada fan que s'enforteixin els músculs del sòl pélvic. Són molt fàcils d'aprendre i una vegada apresos mereix la pena exercitar-los diàriament. Està demostrat que si els fas bé milloràs els símptomes i disminuiràs les fugides d'orina.
Si vols coneixer com són aquests exercicis, fes click aqui.


Comentaris