JOCS PRELIMINARS

El joc previ té una gran importància en les relacions sexuals, ja que prepara el cos de l'home i de la dona per afrontar el moment del coit i poder arribar a l'orgasme. L'excitació és induïda per una complexa barreja d'estímuls mentals i físics.Contràriament a la creença popular, l'home també necessita i gaudeix del joc previ. Aquest li proporciona l'estimulació necessària per aconseguir una erecció ferma i prepara al penis per al coit (encara que en el cas de sofrir ejaculació precoç cal reduir els preliminars al mínim).

En el cas de les dones aquesta fase és especialment important, ja que perquè una dona s'exciti per complet normalment el seu cos necessita una estimulació prolongada. Aquest joc previ fa que la vagina es dilati i comenci a lubrificar, el que facilita la penetració i proporciona a la dona el nivell d'excitació suficient per poder assolir l'orgasme.

De jocs n´hi han molts per provar i disfrutar (massatges, caricies, petons, sexe oral...). Deixa´t portar per la teva imaginació i disfruta dels jocs. De ben segur que la teva parella t´ho agrairà!

Comentaris

rosdoc ha dit…
Felicidades!, me encanta cómo has abordado el tema.