GUIA D´AJUDA PEL CONFINAMENT

La UNESCO ha inclòs la guia “Com trobar-hi sentit. Consells pràctics per a joves durant el confinament”, editada per Joventut, en una llista dels millors recursos i bones pràctiques a nivell mundial.

L’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura ha recollit a The MIL Alliance Reponse to COVID-19 una selecció de 15 recursos pedagògics nascuts a diferents països d’Amèrica del Nord (els EUA i el Canadà), Amèrica del Sud (Argentina, Brasil i Colòmbia) i d’Europa (França, Països Baixos i Macedònia del Nord), a més de Catalunya.
Des de la seva publicació i difusió en línia el 2 d’abril passat, ja sou centenars de joves que us heu descarregat la guia, que recull desenes de consells pràctics per aprendre a gestionar el confinament amb equilibri emocional, ànim de superació i esperit cooperatiu.
Paral·lelament Joventut també va difondre una versió adreçada als i les professionals que treballen amb la gent jove, com són els i les informadores juvenils i les tècniques  de joventut.
A partir d’ara, aquestes guies estaran també disponibles en castellà anglès i francès i les tres organitzacions europees de serveis a la joventut les difondran en tot el seu àmbit entre joves i xarxes de professionals. En concret, l’Agència Europea d’Informació Juvenil (ERYICA), la xarxa europea de centres d’informació juvenil Eurodesk i l’European Youth Card Association (EYCA).
 

Comentaris