LA MASTURBACIÓ

Afortunadament avui dia la masturbació ja no és un pecat. Ja no se la sol anomenar onanisme, de manera negativa, fent referència a un personatge bíblic (Onan), que tenia relacions pecaminoses amb la seva cunyada. I que, el que més li agradava, era masturbar-se i ejacular sobre la terra, malaguanyant el seu semen. Per això, Déu el va matar. El liquidà per malbaratador de la llavor masculina, que ja és dir. 

Vet-ho aquí, a les portes del segle XXI, tot i que no a tot arreu, la masturbació forma part de la iniciació sexual de les persones. Com a pràctica sexual estesa, i distesa, es tracta d’un exercici plaent d’autoconeixement del cos. És obvi: si un home o una dona saben què els agrada, després ho poden oferir als altres. 

En el cas dels homes, la masturbació habitual consisteix a moure rítmicament la pell del penis, amunt i avall. Els tocaments i carícies, sobre l'escrot i els testicles, també hi ajuden, i fins i tot l’ús de vibradors comença a fer-se camí. D’altres opten per artefactes imitadors de la vagina, i la llista, aquí, esdevé gairebé infinita. Pel que fa a les dones, la forma usual contempla l’estimulació del clítoris i dels llavis vaginals amb els dits, introduint-los discrecionalment en la vagina. La utilització de vibradors, especialment dissenyats, ha afavorit en moltes dones la pràctica masturbatòria, amb un ventall considerable d’estris. També les boles xineses han contribuït a popularitzar la masturbació amb objectes sexuals.

Comentaris