ATENCIÓ SEXUALITAT PER WHATSAPP

A partir de l’1 de març el CJAS engega el projecte CJAS Whatsapp. És un servei que assessora en temes de salut sexual i reproductiva per adolescents i joves fins a 30 anys a través del WhatsApp. El projecte es duria a terme per professionals del CJAS.

El CJAS s'ha anat adaptant als canvis, necessitats i inquietuds del col·lectiu jove. Els diferents programes que s’hi desenvolupen o que es creen de nou, contemplen en els objectius una àmplia mirada al canviant món dels i les adolescents i joves, que permet adequar de manera continuada les activitats que es realitzen (educatives/preventives i assistencials).
Per aquest motiu a l’atenció presencial i telefònica, es van afegir posteriorment l’assessorament mitjançant la consulta web i el perfil de facebook.


Des d’aquest nou servei CJAS-WhatsApp oferirem a adolescents i joves la possibilitat de fer consultes i resoldre dubtes o dificultats relacionades amb qualsevol aspecte de la sexualitat consultant al 687748640.

1-Informació sobre salut sexual i reproductiva: anticoncepció d’urgència, mètodes anticonceptius, retard de regla, embaràs, IVE, ITS, etc.
2- Dubtes o dificultats en la vivència de la sexualitat: canvis del cos, la masturbació, identitat i orientació sexual i del desig, etc.
3- Dificultats en les relacions: confusió de sentiments i emocions, primeres relacions sexuals compartides, dificultats en la relació de parella, problemes en les relacions sexuals, etc.

Es tracta d’apropar-se a adolescents i joves fent servir els mateixos canals de comunicació que fan servir ells i elles. Donar resposta a les necessitats i inquietuds dels/les adolescents i joves, que habitualment tenen aquest component d’impulsivitat i immediatesa, proporcionant-los mitjançant el servei d’atenció de WhatsApp, una manera ràpida, àgil, anònima i personalitzada de fer consultes, obtenir informació i resoldre els seus dubtes sobre salut sexual i reproductiva, i relacions afectives i eròtiques.

 

Comentaris