TEMPS PER PENSAR EN LA PARELLA

Probablement si tu ets la interessada a prendre't aquest temps et costarà fer-li entendre al teu noi el que va malament i perquè has pres aquesta decisió. Per a ningú és fàcil admetre-ho, però si ja estàs convençuda estaràs davant un primer pas per aconseguir posar ordre als teus sentiments, aconseguir que la relació vagi cap a algun costat i sobretot ser franca amb tu mateix i amb la teva parella. Pot ser que aquest temps separats acabi per enfortir els vincles, i pot ser que al final simplement sigui el principi de la fi. Però sigui com sigui, tard o d'hora les coses o s'arreglen del tot o s'acaben. És una de les lleis de les relacions de parella.
Probablement, en les relacions de parella en les quals et toqui viure de l'altre costat, és a dir, en les quals sigui ell el que et demani el temps sigui molt més complex d'entendre si no tens paciència o t'ha vingut sense previ avís. Encara així, sense importar si ho entens o no, el millor és donar-li el temps que necessita per poder deixar-li segur del que sent o del que no. No precipitar-se, deixar que les coses segueixin el seu curs i sobretot el fet que et trobis pensant en altres coses i també reflexionant sobre el que tu vols i el que ha estat bé o malament ajudi a aprofitar aquest temps que t'han demanat.
En tot cas, independentment que et toqui un paper d'un o un altre costat és important quedar-te amb que el temps és important per a tot, ja sigui para ben o per a mal. Així que si no estàs segura, si ell no ho està o si alguna cosa no va com hauria de, no tinguis por de prendre-t'ho o de donar-li-ho. És sempre la millor solució.


Comentaris