OCULOLINCTUS
Després de Tampodka i dels Eyeballing (xupitos d'alcohol pels ulls) arriba el torn del "Oculolinctus". Aquesta moda consisteix a llepar el globus ocular de la teva parella per obtenir plaure eròtic. molt agradable.
Més enllà de l'estranya moda, els metges i oftalmòlegs nipons estan alarmats per l'elevat nombre de casos de joves que estan arribant a les seves consultes amb infeccions oculars pròpies d'altres zones del cos, ferides en la còrnia i tot tipus d'irritacions en els ulls. Les xifres són sorprenents ja que un de cada tres estudiants japonesos reconeixen haver practicat el oculolinctus en alguna ocasió.
Els professors van ser els primers a donar la veu d'alarma en veure que en poques setmanes molts alumnes es presentaven en els centres educatius amb pegats en els ulls o amb ulleres de sol. La moda es va estendre com la pólvora per tot el país i ara amenaça amb contagiar-se a la resta del planeta.
El que va començar com una pràctica atribuída a la tribu urbana denominada Emos podria implicar greus conseqüències per a la vista, arribant a provocar ceguesa, segons ha declarat l'Associació d'Oftalmologia japonesa. I és que en aquest joc eròtic sol haver-hi una transmissió de bacteris i de materials abrasius que es troben en la saliva i que causen lesions greus en els globus oculars.

Comentaris