DISFRUTAR DEL TEU TEMPS

Els joves europeus del tercer mileni són els hereus d'una societat definida en termes de consum i opulència. Es tracta de joves nascuts en la societat del benestar, on l'oci i la diversió adquireixen un valor hegemònic en els criteris de construcció social. En contraposició a l'ordre de la societat industrial orientat al treball i la producció, el temps d'oci enmerge com una força restauradora de les qualitats individuals emmascarades o reprimides per les condicions del treball.
L'oci està definit per tant com un assoliment de la societat del benestar, com a espai on el individu s'allibera de les obligacions imposades pel món, i la rutina per dedicar-se a aquelles altres activitats que tria lliurement i li permeten expandir algunes de les seves millors qualitats.
Disposar d'un temps per dedicar-se a un mateix, per alliberar-se, és ja un criteri clau en la definició de qualitat de vida, i per tant una necessitat. Però l'experiència de l'oci no depèn unicament de disposar de temps, sinó d'actuar en aquest temps que se suposa propi, de fer alguna cosa considerat creatiu, alliberador i participar de la indústria de l'oci.

Així què, ja saps, és necessari disfrutar d´un temps amb les teus amics fent alló que t´agrada (esports, passejar, parlar...) o senzillament riure amb els teus amics.
 

Comentaris