INFLUEIX L´ALCOHOL EN EL SEXE?

El consum d'alcohol i de diversos tipus de drogues pot actuar de forma directa i negativa sobre l'acompliment sexual dels homes.  El que sembla ocórrer és que del consum de drogues i alcohol es deriva una inhibició del correcte funcionament sexual dels homes. Són gens menys que quatre àrees cerebrals implicades en el funcionament sexual les que es veuen afectades de forma directa per persones que consumeixen de forma esporàdica o depenent substàncies com l'heroïna, la marihuana, l'alcohol o la cocaïna.
El consum d'aquestes drogues que són poderosament addictives genera problemes en el desig sexual, l'excitació, la satisfacció i la capacitat d'arribar a un orgasme i gaudir-ho, per tant el problema s'estén també al company o companya sexual, que es veu davant el mateix nivell de frustació i insatisfacció.
Els problemes es detallen segons el tipus de droga que es consumeix o que es va consumir en algun moment tot i que en el moment de l'anàlisi la persona ja no fos depenent d'aquesta substància particularment. Els experts han indicat que els consumidors de cocaïna veuen especialment afectat el seu desig sexual, mentre que el plaer sexual es veu perjudicat en el cas de prendre heroïna.
Els homes que són addictes a l'alcohol poden tenir problemes en tot el relacionat a la seva capacitat d'excitar-se, ja que es veu seriosament deteriorada la seva funció eréctil, per la qual cosa és summament difícil generar una bona erecció per mantenir satisfactòries relacions sexuals.
Quant a l'orgasme, els especialistes han indicat que directament tot tipus de consum pot perjudicar de forma directa la capacitat dels homes de sentir plaure en la seva màxima expressió, comprovant que mantenir el cos el més pur i net possible és la millor opció i la més sana si és que un intenta tenir el sexe més plaent i satisfactori de la seva vida, quedant satisfet per complet tant ell com el seu acompanyant sexual.
Els efectes negatius d'aquestes substàncies en l'organisme,es van eliminant de forma gradual conformi la persona es vagi fent a la idea de deixar de consumir-les i ho posi en pràctica.

Comentaris