DEPILACIÓ SI O NO?

Cada dia sorgeixen al món noves tendències i estereotips, i tots mostren que si els duem a terme gaudirem més de la nostra vida. Ja sigui des d'una crema per lluir una pell més jove com un estil de roba perfecte per seduir.
A l'hora de les relacions sexuals també hi ha una nova tendència que cada vegada més homes adopten, i és la depilació genital masculina. Alguns ho consideren més sexy, i uns altres ho fan simplement per la moda.
Per la seva banda, la depilació genital femenina es practica des de fa anys, i en cada cultura té certes característiques. Però cada vegada són més les dones que decideixen depilar-se completament com a arma de seducció.
Ara bé, tots dos sexes creuen que la depilació genital pot resultar atractiva, però abans de prendre una decisió sobre això s'ha de conèixer per a què està el borrissol púbic i què pot succeir si l'hi eradica.
Al principi ha de comprendre's que el borrissol té una funció, i que no està perquè sí en aquestes zones que poden molestar per usar un bikini per exemple. El borrissol està per protegir la pell, tant d'infeccions com a mateix del fregament durant el sexe. És de summa importància la higiene intima, ja que a parir de la seva cura es poden evitar disgustos que van des d'olors fins a infeccions. En el cas de les dones és comuna que decideixin depilar-se completament perquè se senten més còmodes.
És cert que les dones quan eliminen el borrissol púbic tenen una sensació de frescor i neteja a la zona superior a aquelles que no es depilen, i això es deu al fet que els fluids vaginals, com la menstruació, no s'acumulen en el borrissol.
Després està el factor extern de la moda, que com vam dir, existeix una tendència al fet que les dones en roba interior han de mostrar més pell i per descomptat lliures de borrissols, la qual cosa se suposa que és més provocatiu a l'hora d'una trobada. A més, tant l'home com la dona, consideren que la depilació genital col·labora en el gaudi del sexe oral, ja que tots dos se senten més còmodes per practicar-li-ho a la seva parella.
No obstant això, cal tenir en compte que el borrissol púbic protegeix la pell, per la qual cosa sí és eliminat pot facilitar-se el desenvolupament d'infeccions, que poden produir-se per la mateixa depilació ja que pot portar inflamació o irritació, depenent del producte que s'usi.

Comentaris