TABAQUISME I SEXE

Com tots sabem l'hàbit del tabaquisme és summament negatiu en tots els aspectes de la salut, fumar és molt perjudicial ja que pot generar càncer de tot tipus, i a més repercuteix en molts altres aspectes de la vida quotidiana, ja que afecta l'activitat cerebral i la circulació sanguínia de l'individu el que provoca trastorns del somni, a més d'inhibir l'apetit sexual i de generar impotència. El tabac afecta la producció d'òxid nítric, que és una molècula responsable de la vasodilatació i que permet l'erecció del penis.
Des del moment en el qual s'inhibeix la producció d'aquesta molècula l'home comença a patir una sèrie de problemes en el plànol sexual, tals com la impotència o la falta de desig, alguna cosa que a més pot repercutir de forma molt negativa en la intimitat amb la seva parella. En el cas de les dones, l'absència de l'òxid nítric per la seva banda també té un efecte molt negatiu ja que impedeix l'erecció del clítoris, per la qual cosa l'excitació necessària per a l'acte sexual disminueix considerablement, per la qual cosa es pot perdre l'interès de manera molt ràpida, per tant una dona fumadora pot tenir una tendència a ser impotent i a no tenir plaure extrem ni orgasmes.
En definides comptes fumar no és recomanable per a ningú ja que perjudica la salut dels pulmons, la gola, les dents, la pell i l'organisme en general de qui consumeix el tabac, a més d'influir negativament sobre la vida personal i sexual de l'individu, en ocasions amb danys summament difícils de remeiar.

 

Comentaris