COMUNICACIÓ I PARELLA

En qualsevol relació professional o personal, tota la comunicació de caràcter negatiu hauria de ser evitada. 
La comunicació i l'actitud positiva és la millor manera de millorar tots els aspectes de la teva vida. Aprèn a evitar el negativisme i sigues més feliç.
La comunicació és part de la vida de tots. El primer pas a evitar una comunicació negativa és estar segur i expressar clarament el teu punt de vista i el tema que vols que es tracti positivament. Recorda també ser un bon receptor.Compartir amb la teva parella tots els sentiments i frustracions que tinguis, t'ajudaran a expulsar tensions o qualsevol malentès que pugueu tenir entre els dos. Si les línies de comunicació estan obertes i flueixen lliurement, la comunicació negativa serà part del passat. Esdeveniments especials poden ser molt estressants per a tothom, per la qual cosa comunicar-se eficientment, especialment en aquestes situacions, és de vital importància perquè no sorgeixi la crispació.
No deixis que les petites coses puguin amb el teu bon humor, deixa-les passar i segueix endavant, l'important és passar-ho bé amb la teva parella. Para esment a qui et parla i concentra't en el que t'estiguin dient. Mantingues la teva ment oberta a altres opinions encara que siguin contràries a les teves. No et mostris a la defensiva o judiciós, és millor ser comprensiu i prestar-los l'atenció que es mereixen quan parlen.Quan vulguis comunicar alguna cosa en particular, primerament estableix mentalment quin és el punt que vols deixar clar i expressa-ho positivament i de manera senzilla, sé honest, clar i concís. No usis generalitzacions que puguin ofendre a la resta de persones escoltant-te.
El llenguatge corporal també és molt important per evitar la comunicació negativa. Els teus moviments, així com els de els altres poden donar indicis de com s'està rebent el missatge. Sempre mantingues el contacte visual amb qui estiguis parlant, no creus els braços ja que pot ser un senyal d'avorriment.
Gaudeix de relacions personals i professionals amb una comunicació i actitud positiva. Usa aquests petits consells per millorar les teves relacions que et faran viure una mica més feliç i més saludable.

Comentaris