LA PRIMERA VEGADA PER A ELL

Ai aquella primera vegada! Quants records ens porta i quanta vergonya ens fa recordar-ho ara a molts de nosaltres. Certament, la història de les primeres vegades és com una d'aquestes pel·lícula d'Hollywood amb un guió de pena. Per moltes floritures tècniques que li afegeixis, obstinació que li posin els seus protagonistes o milions que es gastin en decorats, està condemnada al fracàs més estrepitós.D´acord, no sempre ha de ser tan catastròfic, ja que de vegades la imatge de la primera vegada com un cúmul de despropòsits no sempre s'acaba complint. Però, el primer consell que s'acostuma a donar als quals es van a iniciar en el sexe és “no et frustris si ha sortit malament”. No és qüestió de no tenir expectatives altes, de posar il·lusió i ganes perquè tot surti perfecte. Però si que hem d'estar previnguts i pensar que tots els nombres apunten al fet que no va a ser perfecte (en termes “objectius”, encara que finalment a nosaltres sí ens ho sembla).
Llavors, la qüestió està a seguir una sèrie de consells per intentar minimitzar al màxim els riscos que surti mal i així poder gaudir al màxim d'un gran esdeveniment com és la primera vegada. En el cas dels nois, les coses acostumen a dir-se que funcionen diferent que les noies: que ells no l'hi plantegen des d'un punt de vista tan romàntic i que la seva fixació està més en el tema sexual i en no sentir que la seva virilitat està qüestionada si triguen massa. Així doncs, encara que no sempre pasa d'aquesta manera, és més típic que el noi present presses per perdre la virginitat, ja que necessita sentir-se major abans i poder alardejar davant ell i davant els seus amics. Això es tradueix en poca preparació per al moment, i en què la primera vegada pot donar-se de forma espontània i sense premeditació. Total, que si se segueixen aquestes pautes clàssiques, els nois tenen més nombres d'espatllar el moment màgic de la primera vegada i acabar protagonitzant una nit horrenda de la qual es penediran durant molt temps.
El millor, sens dubte, és estar tranquils i relaxats quan sigui el moment de fer-ho, confiant en les possibilitats d'un mateix i no espantant-se davant els imprevists que puguin sorgir. La motivació i les ganes per fer-ho també han de ser condicions sine qua non en tota primera vegada. No ens hem de deixar guiar per les pressions del nostre entorn ni per l'altra persona amb la qual anem a tenir sexe, ja que això només farà que empitjorar les coses.
Cal pensar que no hi ha una edat adequada per perdre la virginitat, i que és qüestió de cadascun trobar el seu moment i persona ideal. L'important és no tenir pensatius negatius del tipus “faré el ridícul”, i sempre i abans de res, prendre les precaucions que són de rigor, com l'ús del preservatiu.



Comentaris

Unknown ha dit…
Hola qué tal?
he visto tu blog en 20 minutos!

podrías votar mi blog si te gusta en la URL

http://lablogoteca.20minutos.es/el-blog-de-fotografiamoda-y-estilo-de-pvalshow-27924/0/

Felices fiestas!

www.pvalshow.com