AVANTATGES D´UNA DIETA SANA

Portar una dieta sana té els seus avantatges, com:
Augmenta la teva energia:
Sabràs que menges sà quan arribis al final del dia amb energia i t'aixequis amb la sensació d'haver descansat bé, fins i tot després d'una marató.
Et manté en el teu pes òptim:
Ull! No té per què ser el mateix pes que el que t'agradaria. Pot ser que aquests 5 quilos que vols treure´t del mig siguin necessaris per protegir-te de les infeccions, o perquè no et falti l'alegria.
Et fa aprimar sense esforç:
En el cas que et sobrin quilos de debò, una dieta adequada et permet anar perdent els quilos que et sobrin en diversos mesos sense adonar-te, sense passar gana i sense canvis d'ànim.
Et manté vital i optimista:
Quan menges bé tens bon humor. Amb gana és difícil somriure i veure el costat bo de la vida.
Et manté jove:
Sense necessitat de cremes, pastilles o cirurgía. Cal eliminar les toxines, els greixos trans, els additius, el colorants per deixar que el cos regeneri i elimini les toxines de forma natural.
És fàcil de seguir i còmoda de fer per a tota la família:
El que és sà per a tu pot ser-ho para els que t'envolten. Si el menjar és de qualitat, és bona per a tots, encara que les quantitats varien, si entrenes necessitaràs menjar més per fer front a les necessitats de calories, vitamines, minerals i aigua.
No necessites gastar diners:
El compte de fruteria és de les que menys pesen al teu pressupost mensual i menjar sa és menjar molta fruita, llegums i verdures cada dia amb petites quantitats de carn i peix.És natural i fàcil d'elaborar:
Com més crus estan els aliments menys calories i més vitamines i minerals t'aporten: amanides, carns i peixos a la planxa,llegums al vapor, molta fruita entre hores.
T'allunya de la consulta mèdica:
Quan menges sà i vius sà. La ment i el cos es posen d'acord i el teu estil de vida t'allunya de la malaltia: agafes menys grips, les teves arteries es mantenen elàstiques, el pàncrees segrega insulina, el cor bomba bé, ets més resistent a les infeccions, prevens l'aparició de tumors, fins a evita l'aparició de problemes psicològics i malalties mentals.

Comentaris