ELS 7 DISBARATS SEXUALS QUE INDUEIXEN EMBARASSOS NO DESITJATS

A continuació coneixeràs 7 mites sobre embarassos dessitjats

1. Els adolescents creun que el coit interromput és la forma d´acabar una relació sexual i d´evitar l´embaràs. de fet hi ha un gran percentatge que pensa això perquè ho veu en pel.lícules pornogràfiques però la veritat és que té una taxa de falla altíssima.
2. utilitzar el mètode de calendari com a mètode anticonceptiu. No és bon mètode per a ningú perquè existeix bastant possibilitat d´error en els dies que es fa el càlcul. Al calendari tu calcules des de dia que tens la menstruació, però l´ovulació només es pot calcular 14 dies abans, i pot ser que s´endarrereixi o s´avanci.
3. La primera vegada la dona no es queda embarassada.
4.Tenir sexe durant la menstruació és una forma efectiva d´evitar embarassos. Si un mira la fisiologia de la menstruació, l´ovulació és quan hi ha un risc de quedar embarassada i això ocorre 14 dies abans de la menstruacció, per la qual cosa durant la menstruacció és on hi ha menys risc perquè suposadament l'endometri s'està descamant i està eliminant aquest òvul que no es va fecundar o no es va implantar, per això les possibilitats de quedar embarassada són molt baixes, però eventualment existeixen.
5. Sense orgasme no hi ha risc de quedar embarassada.
6. Les relacions sexuals dempeus impedeixen l´embaràs. Aquesta creença neix perquè als adolescents se´ls ensenya que l´esperma ascendeix per l´úter i van cap a les trompes per tant s´imaginen que no serán capaços d´arrivar a l´ovari.
7. Després de tindre relacions sexuals cal rentar-se per no quedar-se embarassada. Existeix el mite que s´elimina el esperma a través d´això. De fet, a Egipte, un 36% dels joves creu que donar-se una dutxa després de tenir relacions sexuals és un mitja anticonceptiu.

Comentaris