DOVES RED

L'organització Energy Control ha alertat de l'entrada a Espanya d'una droga de síntesi, denominada comercialment Doves Red, la composició de la qual està relacionada amb "intoxicacions mortals" a diversos països europeus. El col·lectiu, dependent de l'ONG Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), ha descobert la presència d'aquest producte a Espanya en analitzar 30 mostres d'aquest tipus de substàncies "arribades des de tot el territori espanyol" i que es venen a través d'Internet.
En la composició d'aquesta droga es troba la PMMA, una altra substància que no s'ha pogut identificar i un diluent. "Advertim tant als usuaris com als seus distribuïdors que la PMMA és extremadament tòxica", indica Energy Control, i desaconsella "el seu consum i la seva venda".
Durant l'any 2010, s'han confirmat nou morts a Dinamarca per consum de substàncies que contenien PMMA. Energy Control aclareix que la dosi activa està molt prop de ser tòxica i pot provocar hipertèrmia i hiperactivitat, entre altres conseqüències. A Espanya està inclosa en la llista dels psicotrópics.
Més info a la pàgina wèb d´energy control: http://energycontrol.org/


Comentaris