SANITAT PROMOCIONA EL PRESERVATIU FEMENÍ

El Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat ha llançat una campanya per donar a conèixer i promocionar l'ús del preservatiu femení, una alternativa al preservatiu masculí que el seu objectiu és dotar d'una major autonomia a la dona en les relacions sexuals i una altra opció per als al·lèrgics al làtex.
El preservatiu femení serveix, com el masculí, per prevenir embarassos no desitjats i informacions de transmissió sexual com el VIH. No obstant això, ofereix avantatges addicionals: està fet de nitril, per la qual cosa és una alternativa per als al·lèrgics al làtex i la seva major lubricació li converteix en una solució a aquest tipus de problemes, que apareixen en la *perimenopausia. A més, dotaria d'una major autonomia a la dona, doncs pot inserir-se fins a vuit hores abans de l'inici de la relació sexual, amb el seu ús s'eviten trencaments o lliscaments i no és necessari retirar-ho immediatament després de l'ejaculació.
En el marc d'aquesta iniciativa, l'empresa distribuïdora del preservatiu femení a Espanya col·laborarà oferint el seu producte a preu reduït durant sis mesos. Així, la unitat, que val ara 1,5 euros, passarà a costar només un euro i el paquet de tres unitats, que costa ara 3,7 euros, es reduirà a 2,5 euros.

Comentaris