ON PUC PARLAR DE SEXE?

Mai hem parlat dels centres d'atenció als joves respecte a temes de Sexualitat. Però qué són?
És un lloc on quan tinguis dubtes respecte a una situació en concret o a un tema específic sempre pots acudir a aquests centres. La funció dels professionals que allí treballen és la de proporcionar-te un assessorament privat i anònim, on se t'ofereix informació útil, suport psicològic o la solució mèdica a algun problema.
És un servei d'atenció específica als adolescents, de caràcter preventiu, que, des d'una visió pluridisciplinar i d'atenció global, pretén adaptar-se a les teves necessitats i inquietuds en relació amb la salut sexual i l'educació per a la prevenció.
És comú que molts joves acudeixin a aquests centres amb la finalitat de conèixer més a fons els mètodes anticonceptius, o fins i tot qüestions referents a la seva sexualitat. Malgrat que moltes vegades siguin poc coneguts, els pots trobar en pràcticament totes les ciutats i són molt útils en un moment donat.
Pot ser que el tractament del teu problema hagi d'efectuar-se delegant en un especialista o en el teu metge de capçalera, però allí et diran on has d'acudir amb tota seguretat.
A molt a prop teu, al carrer la granja 19-21 de Barcelona hi trobaràs el CJAS.

Visita la seva Web: http://www.centrejove.org/home.htm

Comentaris