EN QUÈ FALLEM EN LA DIETA?

Alimentar-se adequadament, sense cometre errors, és bàsic per gaudir d’una bona salut. Seguir una dieta completa i equilibrada, basada en el consum d’aliments naturals com fruites, verdures, llegums, cereals integrals, oli d’oliva com a font principal de greix, peix i, en quantitats moderades, carn, ous i làctics, té molts beneficis. Ens ajudarà a prevenir la obesitat, potenciarà les nostres defenses i reduirem el risc de patir malalties cardiovasculars o diabetes. Factors que ens ajudarà a viure més anys amb salut.
Però on fallem? Moltes vegades són hàbits incorrectes molt arrelats al nostre dia a dia. Aquests són:
1. Esmorzar malament, un clàssic. Moltes vegades ja no és esmorzar malament, si no que a no prenem res. Un esmorzar complert, és aquell que es compon d’un làctic, cereals i una fruita. La importància radica en l´aport de nutrients i energia després de moltes hores sense prendre res.
2. Picar, És la causa de molts problemes de sobrepès i sovint no som conscients.
3. No berenar, això no només ho fan els nens. És un àpat molt necessari per tal d’arribar al sopar sense tindre molta gana.
4. Sopar massa i malament, tot està relacionat, si no mengem el que toca quan toca, farà que arribem al sopar amb molta gana i menjarem més del compte.
5. Fer dietes miracle.

Comentaris