INFIDELITATS

Per molt que presumim d'una relació liberal, no és un plat de bon gust veure el teu novi flirtejar amb d'altres. Però, què fer en aquestes ocasions? Deixar-lo plantat per la qual cosa pot ser un simple "tonteig" o donar-te la volta i fingir no veure res?
En la paraula flirtejar es troba el "quid" de la qüestió. Quin significat té per a tu? Simplement és una manera d'agradar als altres o porta connotacions que ratllen la infidelitat?
Per a moltes, un flirteig és un joc inevitablement inherent en ser humà, com a animal social que és. I és que l'home té la necessitat d'agradar a tots els que li envolten, més si cap si aquests són del sexe oposat.
Per a altres, el coquetejar amb una altra persona, encara que només sigui pel fet d'agradar, pot despertar una resposta, i és aquí on es presenta el perill real de la infidelitat.
Per això, el flirteig en si mateix ja és una infidelitat, encara que no hi hagi contacte físic pel mig, ja que s'està sol•licitant una atenció que no és precisament d'amistat.
Tot és qüestió de límits, però no tot en la vida és blanc i negre i per això, un coqueteig no té per què suposar una ruptura.
Perquè no hi hagi cap confusió que pugui donar al traste amb una bonica relació, el millor és marcar les vostres pròpies regles. Si es violen les normes i et fa sentir incòmoda una vegada darrera altra amb els seus coqueteigs, no és el tipus que necessites. Però amb cura: si ets tu la que no deixes de llançar mirades a tort i a dret, pot ser que t'estiguis jugant la teva relació.

Continuarem parlant d'infidelitats...

Comentaris