LUBRICANTS SI O NO?

A vegades, la penetració pot ser difícil o molesta. Afegir una mica de "material" permet realitzar jocs molt més agradables. Un lubricant íntim pot convertir-se en el teu millor aliat: a diferència de la saliva que encara que pugui resultar agradable al principi tendeix a evaporar-se, que deixa la pell enganxosa i acaba per donar una olor no molt eròtica, el gel lubricant s'enfronta a les incomoditats de manera discreta.

A més és hipoalergénic i perfectament compatible amb tots els preservatius, que no és el cas de la vaselina, utilitzada durant molt temps (pot danyar el làtex, creant porus, i causar irritació).
Normalment s´aconsellen els lubricants o gels en cas de sequetat vaginal. Substitueix al mecanisme de lubricació natural i permet trobar sensacions agradables en el moment de la penetració. Recomanat per a la utilització amb els sex toys i altres objectes, el gel lubrificant proporciona un contacte més suau i permet evitar la irritació causada per una utilització prolongada. Finalment, sol ser un aliat indispensable per a una penetració anal sinònima de dolç i agradable, ja que l'anus, encara que excitat, no té funció lubricant.
És molt fàcil d'usar, els lubricants poden convertir-se en un joc addicional dels vostres preliminars. N'hi ha prou amb col·locar una mica de gel en l'entrada de la vagina, anus o penis o fins i tot al sex toy just abans de la penetració i jugar amb els dits per estendre-la bé.
Cuidat si l'utilitzes amb un preservatiu: massa quantitat farà que el làtex es faci que se'l llisqui massa i pots perdre'l. Tambè has de vigilar de no utilitzar un lubricant amb base de silicona amb un sex toy, ja que són incompatibles!!!

Comentaris