Benvinguda


Doncs si, el CAP Vallcarca-Sant Gervasi engega una nova acció adreçada als més joves, amb l´objectiu de divulgar informació, educació dintre del marc de la prevenció i promoció de la salut.


Aquest blog que us presentem va adreçat especialment a vosaltres, els joves. Té com a objectiu facilitar-vos informació relacionada amb temes de salut que poden ser d'especial interès per a vosaltres. L'alimentació, l'activitat física, les drogues, la sexualitat , les vacunes Aixa com a moltes altres coses més, són alguns dels temes que tractarem en aquest blog.


De ben segur que al llarg de la vostra vida heu rebut molta informació sobre aquestes temàtiques: a l'escola, als diaris, a la televisió, etc., però de vegades es fa necessari disposar d'una informació donada per un professional que sigui ordenada, senzilla i entenedora que pugueu consultar en qualsevol moment.


Aquest blog pretén complir aquesta funció d´una manera interactiva i sobretot confidencial. No es tracta de donar un seguit de definicions científiques poc útils a la pràctica, ni tampoc de dir-vos el que s'ha de fer i el que no s'ha de fer. Només volem oferir-vos informació pràctica perquè sigueu vosaltres qui prengueu les vostres pròpies decisions.


Us proposem que feu d´aquest blog, un espai àgil i un punt de trobada molt a prop teu!!!


Recorda http://www.elteublogjove.blogspot.com/

Comentaris

Consulta jove ha dit…
me gusta mucho vuestro blog!!!!!!

podriais explicar la dieta de la sandia???
Consulta jove ha dit…
pues la dieta de la sandia es mejor que la del melón